top
Print side E-mail side 

Bliv Trustpilot-partner:

En bedemand lever af tilfredse familier, der anbefaler videre til andre familier, i samme situation

Trustpilot er et community, der gennem anmeldelser skaber tillid mellem forbrugere og virksomheder. Trustpilot er en åben og uafhængig platform, hvor forbrugere indbyrdes kan dele deres købs- og serviceoplevelser med andre.

Nøgleordet for at anbefale Trustpilot er netop transparens, hvilket er vigtigt for kunderne og for vores branche generelt. Trustpilot kan bl. a. hjælpe med:

  • Få kundeanmeldelser, forstå deres feedback, og vise hvorfor kunder skal vælge jer, frem for anden bedemand.

  • Boost jeres  tilstedeværelse i både betalte og organiske søgninger for, at blive mere synlig på nettet.

  • I kan bruge din Trustpilot-konto til, at læse og svare på kundeanmeldelser.

Jeres  svar viser jeres bestræbelser på, at levere god kundeservice, hvilket giver kunderne lyst til, at handle med jer igen.

Herudover er der vedhæftet vores e-guide om, at håndtere forskellige anmeldelser på nettet.

Støt BegravelsesFonden:

Vi er en non-profit organisation, der lever af annoncer, donationer og frivillige bedemænd på telefonerne

Støt den frie begravelsesguide, hvor der er fokus på, at give objektiv information omkring begravelse og bisættelse i samarbejde med Trustpilot og e-mærket. At guide danske familier, til selv at kunne træffe det korrekte valg af en god bedemand.

Ønsker du at annoncere på BegravelsesFonden? Send e-mail til annonce@begravelsesfonden.dk eller ring på 61 79 67 89 for samtale. Fokus er her på det skrevne sprog, så alle billeder på BegravelsesFonden.dk, er reklamepladser.  

Ønsker I at gøre en donation til vores arbejde, skal I ligeledes sende en e-mail til donation@begravelsesfonden.dk eller ringe på telefon 76 25 71 00.  Al økonomisk støtte, vil ubeskåret gå til annoncering for BegravelsesFondens oplysende virke.

Har I ris eller ros, skriv til info@begravelsesfonden.dk.