top
Print side E-mail side 

10-03-2016: Bedst i test

Bedre Begravelse er blandt de bedste bedemænd i DK

Bedemand: Man taler ofte om, at pris og kvalitet går hånd i hånd, men en ny undersøgelse af en række danske bedemænd tegner et overraskende billede. Den billigste bedemand på markedet er faktisk også den næstbedste i Danmark – målt på kundetilfredshed. Årsagen skal ikke blot søges i billigere produkter – men i at man i høj grad har digitaliseret, integreret og certificeret sine arbejdsgange.

Bestil den lokale bedemand online

Bedre Begravelse er en elektronisk begravelsesforretning, der har digitaliseret og automatiseret bedemandens administrative arbejdsopgaver.

Begravelsesforretningen var den første, som gik online, og den opfylder i dag alle anbefalinger omkring uddannelse, uddannelse og it-sikkerhed - læs mere.

Nedenstående cirkeldiagram er udledt ud fra 177 begravelsessager. Hele 83,6% af kunderne angiver, at Bedre Begravelses serviceniveau er "fantastisk", og dette svarer til højest mulige score – fem ud af fem mulige stjerner. 13,3% af kunderne angiver serviceniveauet som værende "rigtig godt", hvilket svarer til fire ud af fem mulige stjerner. Kun 1% af kunderne giver Bedre Begravelse tre stjerner. Dette svarer til en angivelse af serviceniveauet som værende "godt".

Under 3% af kunderne giver to eller færre stjerner. Det er her værd at bemærke, at anmeldelserne er gamle, og at der sidenhen er taget de nødvendige skridt for at sikre en større kundetilfredshed. Bedre Begravelse har ikke fået en anmeldelse på under 4 stjerner siden juli 2013. I samme periode har den gennemsnitlige tilfredshedsgrad (angivet som Trustscore) ligget på 9.4 ud af 10 mulige. - se anmeldelser  

Hvem og hvad er Bedre Begravelse? Hjørnestenen i Bedre Begravelse er en softwareløsning, der gør det muligt for den lokale bedemand elektronisk at modtage, behandle og arrangere en komplet begravelseshandling.

Begravelsesforretningen har gennemført 15.000 begravelser, har 35 lokale begravelsesforretninger og tre sekretariater i Aarhus, Roskilde og Brøndby. Bedre Begravelse er en landsdækkende begravelses-forretning og ordner årligt mere end 2.000 begravelsessager. 

Som kunde i begravelsesforretningen kan du døgnet rundt ringe op for at få gratis rådgivning eller hjælp til indtastningen af den elektroniske bestilling af begravelse. Ring også blot for en samtale før du selv gennemfører de 7 simple trin i bestillingen.

Al papirarbejde kan enten underskrives med Nem ID eller manuelt på adressen – Bedre Begravelse er fremme inden for tre timer i hele Danmark, eksklusiv på Bornholm.

Besøg Bedre Begravelses hjemmeside for yderligere information.